Kryetari Latifi pret Kolonelin Andrea Bertazzo, Komandant i Komandës Regjionale Perëndim të KFOR-it

RahovecPostuar: 15:41 / 23.11.2021

Kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka pritur në takim Kolonelin Andrea Bertazzo, Komandant i Komandës Regjionale Perëndim të KFOR-it me të cilin ka biseduar për situatën me covid-19, sigurinë e përgjithshme në komunën e Rahovecit.

Të dy janë dakorduar që fryma e mirë e bashkëpunimit me KFOR-in Italian do të vazhdojë edhe më tutje.
 

Komente: 0 Efekti i decentralizimit të shërbimeve, komunat menaxhuan mirë me Covid-19 15:09 / 23.11.2021 Drejtori Ekzekutiv i Institutit Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI), Valmir Gashi, ishte i ftuar si panelist në lansimin e analizës së pulsit publik mbi “Ndërveprimin në mes të qytetarëve dhe komunave në kohë krize: studim rasti Covid-19”, organizuar nga Programi i Kombeve të...
SuharekëKomente: 0 Betohet kryetari i Komunës së Suharekës 12:08 / 26.11.2021 Pas certifikimit të rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve lokale për kryetar komune si dhe për kuvend komunal i hapet rruga procesit të konstituimit të institucioneve.