LipjanKomente: 0 Ahmeti fton të investohet në Lipjan, s’i taksojmë bizneset 15:12 / 24.08.2016 Lipjani është njëra prej komunave më të përshtatshme për investime. Krahas afërsisë me kryeqytetin dhe Aeroportin, Lipjani madje nuk i ngarkon as me taksa komunale bizneset që ushtrojnë veprimtarinë e tyre në këtë komunë.Kështu thotë kryetari Imri Ahmeti, i...