Komente: 0 Raportimi për aksidentet rrugore dhe interesi publik 13:48 / 23.01.2019 Në thjerrëzat e gazetarit dy çështje janë të rëndësishme, nëse është e nevojshme të raportohet vazhdimisht për aksidentet rrugore, dhe deri në çfarë mase duhet të përdoren fotografi nga aksidenti apo të personave të aksidentuar
Komente: 0 Salla koncertale në Prishtinë 09:32 / 08.10.2018 Sa shumë herë e kamë potencuar rëndësinë e identitetit urban të një vendbanimi apo të një qyteti, shumë pak i trajtuar në tërë Kosovën.
Komente: 0 “Mediat duhet të ndërpresin raportimin e vetëvrasjeve” 23:35 / 25.05.2018 Analisti i politikave në Institutin GAP, Agron Demi, konsideron se mediet duhet t’i ndërpresin raportimet e lajmeve për vetëvrasjet. Këtë bindje, ai e mbështetë në studime të shumta që janë bërë deri më tani rreth kësaj çështjeje.
Komente: 0 Një letër në formë të rrëfimit për kryetarin e Prishtinës 13:23 / 03.05.2018 Do doja që këtë rrëfim timin ta lexojë kryetari i komunës së Prishtinës dhe duke vënë në funksion kompetencat e tij të ndërmarrë veprimet e nevojshme që Shkollës “Meto Bajraktari” në Prishtinë t’i hiqet ky emër.
Komente: 0 Vërshimet në Kosovë, masa parandaluese dhe qasje afatgjate 14:39 / 20.03.2018 Vërshimet paraqesin gjendje të jashtëzakonshme, ku mes tjerash, shkaktojnë dëme të mëdha në tokat bujqësore, dëme në ekonomitë familjare dhe biznese, mund të përkeqësohet cilësia e ujit të papërpunuar nga të reshurat, dëmtohet sistemi i kanalizimit,...
Komente: 0 Shllaku: Ndalja e veturave nuk e ul ndotjen 10:51 / 31.01.2018 Drejtori i Fondacionit të Kosovës për Shoqëri të Hapur (KFOS), Luan Shllaku, ka vlerësuar se ndalimi i qarkullimit të makinave në Prishtinë, është i mirëseardhur, por nuk do ta ulë ndotjen në Prishtinë
Komente: 0 Çfarë po ndodhë me futbollin në Kosovë 15:48 / 30.01.2018 Pothuajse 19 vite nga çlirimi, dhe 10 vite nga shpallja e pavarësisë së Kosovës, fatkeqësisht dhe mjerisht, progres ka shumë pak, si në aspektin e infrastrukturës, cilësisë apo organizmit të futbollit.
Komente: 0 Si të shpëtohet nga ndotja e ajrit në Prishtinë? 11:11 / 29.01.2018 Situata alarmante që radhit Prishtinën si kryeqytetin me ajrin më të ndotur në botë po shikohet me shqetësim nga qytetarët, të cilët kanë paralajmëruar edhe protesta. E në anën tjetër, i pari i kësaj komune, Shpend Ahmeti dhe Ministrja e Ambientit, Albena Reshitaj, po...
Komente: 0 Bravo votues! 14:31 / 20.11.2017 Zgjedhjet e 19 nëntorit kanë treguar një gjë shumë të rëndësishme dhe esenciale për një demokraci- ndëshkimin.
Komente: 0 LDK është shtëpia e vetme e jona 16:37 / 13.10.2017 Tregojuni fëmijëve tuaj që LDK është shtëpia e vetme e tyre dhe se të qëndrosh nën ombrellën e këtij subjekti është nderë. Është, po ashtu, privilegj me qëndru në mesin e njerzëve të ndershëm, familjar e guximtar.
Komente: 0 Ulqini arkeologjik, kujtesa e shekujve 12:02 / 12.10.2017 Ulqini meriton një sagë dashurie të përhershme, të pafundme.Por, për shqiptarët e Ulqinit ende arkeologjia nuk është çelësi për të hapur portat e mbyllura të kujtesës. Shqiptarët janë të vonuar, por kjo nuk është fatale.
Komente: 0 Përshëndetje kryetar! 13:09 / 04.10.2017 Jam ai që të zgjata dorën në shesh kur kalove me turmën që të vinin pas. Me flokë të shprishura, pallto të zezë deri në gjunjë të mbërthyer mirë, me jaka të ngritura,e pantallona të grisura në fund!
Komente: 0 Lutfi Haziri në “Misionin e pamundur” për të ruajtur Gjilanin 14:09 / 27.09.2017 Emri i Gjilanit po lakohet në mesin e komunave ku beteja për të parin e komunës do të jetë interesante dhe e ngushtë. Por, gjërat nuk janë krejtësisht kështu nëse i referohemi zhvillimeve politike, si në komunë ashtu dhe përtej saj.