Komente: 0 Komuna e Tuzit merr mbështetje në projektet zhvillimore 19:34 / 14.12.2020 Qeveria e re, ndryshe nga ajo e mëparshme, do të zhdukë të gjitha format e diskriminimit kundër Komunës së Tuzit, veçanërisht ato që lidhen me aspektin financiar dhe do të mbështesë të gjitha projektet e zhvillimit.
Komente: 0 Shëngjini nis përgatitjet për sezonin turistik 21:10 / 05.05.2020 Shëngjini ka nisur të bëhet gati për sezonin turistik të këtij viti. Fillimisht puna është përqendruar në rehabilitimin e trotuareve dhe qendrës së qytetit dhe më pas do të vijohet për sistemimin e bregdetit.
Komente: 0 Tirana drejt normalitetit taksi, biçikleta dhe këmbësorë në rrugë 15:45 / 28.04.2020 Në një kohë kur autoritetet shëndetësore bëjnë thirrje se lehtësimi i masave shtrënguese ndaj Covid-19 nuk duhet kurrsesi të përkthehet në shkelje të distancës sociale dhe mosrespektim të rregullave të higjienës, sot, qytetarët e Tiranës janë...