VushtrriKomente: 0 Intervistë me Sami Istrefi, drejtor i Drejtorisë për Urbanizëm 18:06 / 11.01.2017 Drejtoria për Urbanizëm dhe Mbrojtje të Mjedisit në Komunën e Vushtrrisë gjatë vitit të kaluar ka zhvilluar një aktivitet të kënaqshëm në realizmin e detyrave dhe aktiviteteve të punës që kanë të bëjnë me hartimit e planit Zhvillimor, Rregulativ...