Ansambli "Zëri i Kosovës" kthehet me dy çmime nga Kishnica

Fushë KosovëPostuar: 16:16 / 11.04.2017

Ansambli "Zëri i Kosovës" i Fushë-Kosovës u kthye nga ‘Festivali Mbarëkombëtar i Këngës dhe Valles Shqipe’ që u bajt në Kishnicë.

Ky Ansambël u nderua me dy çmime: Çmimi “Ansambli më i kompletuar” dhe Leutrim Konjuhi ‘Valltari më i mirë’. Performanca e shkëlqyer e tyre mahniti të pranishmit në sallë.

/InfoKomuna/

Komente: 0 Shtatë propozime për çmimin “Azem Shkreli” 13:46 / 23.01.2018 Shtatë propozime për çmimin kombëtar për vepër jetësore “Azem Shkreli”, i janë adresuar Ministrisë së Kulturës në konkursin që sivjet, për dallim prej viteve të kaluara - kur nominimet është dashur të bëhen vetëm nga ndonjë...
Komente: 0 Filmi “Martesa” gjatë shkurtit në kinematë kosovare 14:18 / 22.01.2018 Nga dita e parë e muajit shkurt audienca kosovare do ta ketë rastin ta shohë filmin “Martesa”, i cili nga kritika u cilësua si një prej debutimeve më mbresëlënëse evropiane të vitit që shkoi në festivalin e kategorisë “A” në Talinn, ku edhe u shfaq...