Vazhdojnë punimet në Kalanë e Harilaqit

Fushë KosovëPostuar: 12:01 / 31.08.2017

Po vazhdojnë intensivisht punimet për ta rikthyer Kalanë e Harilaqit ashtu siç ishte 1400 vite më parë, kur e rindërtoi për herë të fundit Perandori Justinian, raporton InfoKomuna.

Do të angazhohemi që Kalanë e Harilaqit, e cila është e fshehur nën Kodër, ta zbulojmë tërësisht, pasi ajo është shumë e rëndësishme për trashëgiminë tonë kulturore.

Kjo Kala është zbulim i rrallë, ndryshe nga çdo tjetër në Ballkan.

PrizrenKomente: 0 Sot në Prizren mbahet festivali “Fluturat 2017” 09:39 / 18.09.2017 Festivali i këngës për fëmijë “Fluturat 2017”, mbahet sonte nga orën 19:30 në kopshtin e Kinema Lumbardhit në Prizren, me ç’rast 19 fëmijë do ta shpërfaqin talentin e tyre.
Komente: 0 "PranverArt 8" bashkon 71 artistë në Muzeun Historik Kombëtar 10:14 / 15.09.2017 Në sallën e ekspozitave të Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita “PranverArt 8 – 2017” me vepra në pikturë dhe skulpturë të 71 artistëve më të njohur të vendit tonë, por edhe të bashkatdhetarëve tanë nga Kosova e...