Biblotekës së qytetit të Shtimes i shtohen tituj të rinj - donacion i MKR-së

ShtimePostuar: 17:47 / 29.12.2016

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Bibliotekës së Qytetit i ka dhuruar 189 tituj të librave, si, libra shkencorë, romane, lektyra shkollore, proza etj.

Ky donacion është shumë i rëndësishëm për DKRS-në sepse dita ditës Biblioteka e Qyetit po pasurohet me tituj dhe libra të rinj që do të ndikojë edhe në shtimin e numrit të lxuesve.

Sipas drejtoreshës së DKRS, Fatmire Ferati, tani në Bibliotekën e Qytetit është rregulluar edhe salla e leximit, falë angazhimit të institucioneve komunale dhe vullnetit të bizneseve që ndihmuan në realizim e kësaj sale, e cila gjindet në hapësirat e Bibliotekës, në Objektin e ndërtesës “Fitorja” rr.Skender Salihaj.

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport falenderon institucionet, bizneset dhe të gjithë ata që dhuruan libra për Biblioteken e Qytetit të Shtimes./InfoKomuna/

Komente: 0 Sot hapet ekspozita "Mjegull" 09:41 / 17.05.2018 Galeria Kombëtare e Kosovës sot do të hapë ekspozitën e radhës të titulluar “Mjegull”. Në këtë ekspozitë do të prezantohen punimet e artistëve: Albert Allgeier, Driton Selmani, Fatmir Mustafa-Karllo, Gazmend Ejupi dhe Luan Bajraktari. Kjo ekspozitë vjen e kuruar nga...
Komente: 0 Filmi “Martesa” shfaqet në Sydney Film Festival 11:07 / 17.05.2018 Edicioni i 65-të i festivalit të filmit ne Sidnei “Sydney Film Festival” (6-17 Korrik), në parneritet me “European Film Promotion” dhe “Screen International” shpalli këtë javë “Europe! Voices of Women in Film”: një program i 10 filmave të ri nga regjisoret e...