Fushë Kosova diskuton sfidat e sektorit të arsimit

Fushë KosovëPostuar: 15:40 / 04.09.2017

Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës, Burim Berisha priti në takim pune zëvendësministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Agim Berdynaj.

Në takim u bisedua për sfidat e komunës në sektorin e Arsimit, transemton InfoKomuna.

Kryetari Berisha potencoi se Arsimi është shtylla kryesore e zhvillimit të shoqërisë.

U diskutua edhe për përmirësimin e cilësisë, ngritjen e performancës, investimet kapitale në ofrimin e kushteve më dinjitoze për nxënës etj./InfoKomuna/

GllogocKomente: 0 Shenjëzohen rrugët ne Komunën e Drenasit 13:08 / 27.05.2018 Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, gjatë ditëve të vikendit ka filluar implementimin e projektit të shenjëzimit horizontal të rrugëve në Komunën e Drenasit.