Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar për kategorizimin e ri të komunave sipas zonave

Fushë KosovëPostuar: 15:48 / 05.02.2021

Ministria e Shëndetësisë kategorizon sërish komunat – në zonën e kuqe shtohen edhe dy komuna

Në zonën e kuqe tani janë: Prishtina, Fushë-Kosova, Zveqani dhe Suhareka.

Në zonën e verdhë janë: Lipjani, Obiliqi, Vushtrria, Prizreni, Peja, Gjakova, Podujeva, Ferizaj, Mitrovica e Jugut dhe ajo e Veriut.

Në zonën e gjelbër janë: Vitia, Rahoveci, Gjilani, Dragashi, Drenasi, Istogu, Klina, Skenderaj, Deçani, Kamenica, Malisheva, Juniku, Kacaniku, Kllokoti, Leposaviqi, Zubin Potoku, Mamusha, Novobërda, Hani i Elezit, Parteshi, Ranillugu, Shtërpca, Graçanica dhe Shtimja./Botasot.info/