Në Fushë-Kosovë mbahet sesion informues dhe trajnues për zhvillimin e bizneseve

Fushë KosovëPostuar: 15:42 / 08.02.2018

Në sallën e Kuvendit të Komunës në Fushë-Kosovë u mbajt sesioni informues dhe trajnues për skemën e grandeve “Programi i Balancuar i Zhvillimit Rajonal” i mbështetur nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik dhe i deleguar për implementim prej “ARDA”, përcjell InfoKomuna.

Drejtori i Drejtorisë së Zhvillimit Ekonomik në Komunën e Fushë-Kosovës, Z. Ekrem Berjani, në fjalën e rastit theksoi se ky sesion informues do t’i ndihmojë bizneset e Komunës së Fushë-Kosovës rreth mënyrës së aplikimit pë të fituar nga këto grande që ofron Ministria e Zhvillimit Rajonal.

Drejtori inkurajoi të gjithë pjesëmarrësit që të aplikojnë në këto grande, sidomos bizneset fillestare dhe ato që pretendojnë të rriten dhe të zhvillohen si biznese të konkurushme përtej tregut lokal.

Përfaqësuesit nga “ARDA” kanë informuar qytetarët dhe bizneset rreth kritereve, mënyrës së aplikimit dhe fushat të cilat mbulohen nga kjo thirrje.

/InfoKomuna/

PodujevëKomente: 0 Menaxhimi i deponisë inerte në Podujevë do t’i jepet “Pastrimit” 13:58 / 17.01.2019 Komunarët e Podujevës do ta funksionalizojnë vetë deponinë inerte në fshatin Llaushë, pasi që kjo komunë nuk është fituese e donacionit në kuadër të aksionit “Ta pastrojmë Kosovën”, në vlerën prej 1.2 milionë eurosh që u është...
RahovecKomente: 0 Kthehet në rivlerësim prokurimi për Hartën Zonale të Rahovecit 10:04 / 16.01.2019 Organi Shqyrtues i Prokurimit ka anuluar njoftimin për dhënie të kontratës në aktivitetin e prokurimit për hartimin e Hartës Zonale të Komunës së Rahovecit. Gjykata e Tenderëve ka marrë vendim që këtë lëndë ta kthejë në rivlerësim, pasi që...
FerizajKomente: 0 Ferizaj zvarrit përgatitjen e hartës zonale 11:15 / 14.01.2019 Prej më shumë se një viti po zvarritet procesi i përgatitjes së hartës zonale për Komunën e Ferizajt, nëpërmjet të cilit synohet zgjidhja e planifikimit urbanistik të territorit të saj.