Graçanica detyrohet t'ua paguajë afro 400 mijë euro 2 kompanive

GraçanicëPostuar: 13:37 / 07.04.2017

Shumë të madhe janë detyruar të paguajnë komunarët e Graçanicës për pagesat e dhunshme sipas nenit 39.2 të Ligjit të menaxhimit të financave publike dhe përgjegjësitë (LMFPP).

Janë 358 mijë e 695 euro, të cilat Komuna e Graçanicës është detyruar t’i paguajë gjatë vitit 2016.

Siç thuhet në raportin financiar për vitin që shkoi, në të cilin zyrtarët komunalë i kanë lejuar qasje “Kohës Ditore”, këto mjete u janë paguar dy kompanive.

Fushë KosovëKomente: 0 Fshatrat e Fushë Kosovës "të izoluara" nga bora 15:12 / 18.01.2019 Reshjet e borës që kanë rënë javëve të fundit në Kosovë dhe mos pastrimi i rrugëve, po vazhdojnë të krijojnë vështirësi për qarkullimin e banorëve në fshatrat e Fushë Kosovës.
SkënderajKomente: 0 Në Skenderaj identifikohet një viktimë e trafikimit, një i arrestuar 11:28 / 18.01.2019 Policia e Kosovës përmes një njoftimi për media bëri të ditur se Njësia e antitrafikimit me qenie njerëzore (DhTQNJ) në Mitrovicë, më datën 17 janar 2019 ka realizuar një urdhërkontroll në dy lokacione të caktuara në rajonin e Mitrovicës, konkretisht në...
FerizajKomente: 0 Vërejtje gjashtë kompanive për mosmirëmbajtje të rrugëve 12:04 / 18.01.2019 Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë ka shqiptuar vërejtje me shkrim për gjashtë kompani të kontraktuara, të cilat s`kanë reaguar me kohë dhe s`janë treguar të përgjegjshme për pastrimin e borës dhe mirëmbajtjen e rrugëve.