Komuna e Graçanices,i kthen në gjelbërim deponitë e mbeturinave

GraçanicëPostuar: 11:01 / 20.09.2016

Komuna e Graçanices, po tregohet e përkushtuar në aspektin e krijimit të një ambienti të pastër për qytetarët e saj.

Së fundmi,  vetëm brenda një periudhe  tre ditore, ka arritur që nga një deponi tmerruese të  krijoj ambient të volitshëm per gjelbërim te mëtutjeshëm te fushave.

Pakkush nga banorët ka mundur ta marr me mend që ajo hapësirë të lirohej aq shpejt nga mbeturinat e grumbulluara.

Ky angazhim, në fakt e  ka bere këtë komunë  të fitojë shumë donacione ndërkombëtare dhe grante qeveritare.

MalishevëKomente: 0 IPKO ndihmon QKMF-në e Malishevës me aparat laboratorik 12:07 / 18.01.2019 Kompania telekomunikuese IPKO, sot ka ndihmuar QKMF në Malishevë, me një aparat laboratorik dhe një aparat tjetër për EKG. Ky donacion i kësaj kompania, është vlerësuar lartë, pasi këto mjete, do të ndihmojnë në masë të madhe, QKMF-në, përkatësisht...
DeçanKomente: 0 Tentoi ta vriste, dënohet me dy vjet burgim 16:20 / 18.01.2019 Departamenti për Krime të Rënda ka ka shpallur fajtor dhe e ka gjykuar me dënim me burgim në kohëzgjatje prej dy vite të pandehurin e Sh.H, në të cilin dënim i llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim.
SkënderajKomente: 0 Në Skenderaj identifikohet një viktimë e trafikimit, një i arrestuar 11:28 / 18.01.2019 Policia e Kosovës përmes një njoftimi për media bëri të ditur se Njësia e antitrafikimit me qenie njerëzore (DhTQNJ) në Mitrovicë, më datën 17 janar 2019 ka realizuar një urdhërkontroll në dy lokacione të caktuara në rajonin e Mitrovicës, konkretisht në...