Jashari e konsulli Rrecaj flasin për zhvillimet e përgjithshme komunale

SkënderajPostuar: 12:37 / 13.02.2018

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, priti në takim konsullin në Cyrih, Visar Rrecaj. Në këtë takim u diskutua për zhvillimet e përgjithshme komunale, planet dhe prioritetet.

Po ashtu, konsulli Rrecaj, shprehu mundesinë e bashkëpunimit, që të ardhmen të ketë vizitë në Zvicër nga kryetari i Komunës së Skenderajt, për të promovuar mundësitë zhvillimore që ofron Komuna e Skenderajt.

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, e falënderoi për vizitën dhe bashkëpunimin.  /InfoKomuna/

PejëKomente: 0 Peja prej 4 muajsh pa inxhinier komunikacioni 11:21 / 18.10.2018 Drejtoria e Shërbimeve Publike e Pejës prej gjysmë viti ka mbetur pa inxhinier komunikacioni. Mungesa e tij vërehet edhe nëpër rrugët e qytetit, në të cilat në disa vende ka mospërputhje mes sinjalizimeve vertikale dhe horizontale të shënuara nga operatori.
MitrovicëKomente: 0 Mitrovica subvencionon 99 fermerë 14:49 / 18.10.2018 Komuna e Mitrovicës ka mbështetur 99 fermerë. 77 prej tyre janë pajisur me nga 200 kilogramë farë gruri dhe 100 kilogramë pleh artificial, 20 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe nga 100 kilogramë pleh artificial dhe 2 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe 150...