Junik, zyrtarizohet Kryetari i ri dhe Kryesusi i Kuvendit

JunikPostuar: 11:17 / 14.12.2017

Është mbajtur mbledhja inauguruese e kuvendit komunal të Junikut , ku janë betuar kandidatët e rinj të kuvendit.

Gjithashtu betimin e beri edhe Kryetari I Komunës së Junikut z. Agron Kuçi për mandatin e tretë, i cili pos betimit zyrtar theksoj se do të punoj me përkushtim të lartë që Juniku të këtë zhvillim ekonomik, zhvillimin e turizmit, bujqësisë, arsim cilësor etj, përcjell InfoKomuna.

Më pas është bërë edhe zgjedhja e Kryesuesit të Kuvendit ku z. Muharrem Krasniqi nga radhët e AAK-së fitoj ndaj kandidatit tjetër nga radhët e LDK – së z. Tahir Isufaj.

/InfoKomuna/

MalishevëKomente: 0 IPKO ndihmon QKMF-në e Malishevës me aparat laboratorik 12:07 / 18.01.2019 Kompania telekomunikuese IPKO, sot ka ndihmuar QKMF në Malishevë, me një aparat laboratorik dhe një aparat tjetër për EKG. Ky donacion i kësaj kompania, është vlerësuar lartë, pasi këto mjete, do të ndihmojnë në masë të madhe, QKMF-në, përkatësisht...