AAK e fiton Junikun pa balotazh

JunikPostuar: 22:13 / 22.10.2017

Sipas të dhënave të prezantuara nga Demokracia në Veprim (DnV), Komuna e Junikut, nuk do të shkojë në balotazh.

Kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), njëherit kryetar i kësaj komune, Agron Kuçi, do ta drejtoj këtë komunë edhe në katër vitet e ardhshme.

Ai ka fituar 58, 36 për qind të votave, i përcjellur nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) me 22.64 për qind, Lëvizja Vetëvendosje (VV) me 12.27 për qind dhe Partia Demokratike e Kosovës (PDK), me 6.68 për qind. 

PrishtinëKomente: 0 Vetëvendosje kërkon shkarkimin e bordit të Stacionit të Autobusëve 17:11 / 18.10.2018 Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media sot ka paraqitur keqpërdorimet që janë gjetur nga auditori i përgjithshëm për ndërmarrjen komunale “Stacioni i Autobusëve” dhe Trafikun Urban në Prishtinë, duke kërkuar nga kryetari i Prishtinës,...
FerizajKomente: 0 Kompanitë ndërtuese krijojnë deponi jashtëligjshëm në Ferizaj 10:59 / 18.10.2018 Kompanitë që merren me ndërtime të larta banesore në Ferizaj përveç kaosit urban vazhdojnë të shkaktojnë edhe telashe të tjera mjedisore, derisa ato shpeshherë po krijojnë deponi mbeturinash inerte në vende të ndryshme.
MitrovicëKomente: 0 Mitrovica subvencionon 99 fermerë 14:49 / 18.10.2018 Komuna e Mitrovicës ka mbështetur 99 fermerë. 77 prej tyre janë pajisur me nga 200 kilogramë farë gruri dhe 100 kilogramë pleh artificial, 20 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe nga 100 kilogramë pleh artificial dhe 2 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe 150...