Nis ndërtimi i shkollës që kap vlerën mbi 1 milionë euro në Kaçanik

KaçanikPostuar: 12:01 / 19.07.2019

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë sot ka qëndruar në fshatin Doganaj të Kaçanikut ku marrë pjesë në vënien e gurëthemelit për ndërtimin e shkollës së re që kap vlerën mbi 1 milionë euro.

“Bashkë me kryetarin e Komunës, z. Besim Ilazi, të parin e Nismës në Kaçanik, z. Agim Çaka, deputetë e zëvendësministra të kësaj zone, morëm pjesë në këtë ceremoni festive për shkollën fillore “Ali Asllani”

Ministri ka thënë se ndërtimi i shkollës së re nuk është vetëm një premtim por edhe obligim.

“Nuk është vetëm një premtim i realizuar, por është edhe obligim i yni që ne, si Ministri e Arsimit, jemi zotuar për të investuar në objekte moderne në funksion të ngritjes së cilësisë në arsim”.

FerizajKomente: 0 Ndihmohen 150 familje me dru për ngrohje në Ferizaj 15:29 / 12.12.2019 Konform vendimit të Kuvendit, Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë në Ferizaj, sot ka shpërndarë një sasi të madhe masë drusore për 150 familje në gjendje të rëndë ekonomike.