Në Kamenicë shërbimet stomatologjike nga ora 7 deri 18

KamenicëPostuar: 19:02 / 17.04.2020

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka njoftuar se në këtë qytet do të zgjaten shërbimet stomatologjike.

“Një lajm i mirë nga shëndetësia në Kamenicë. Shërbimet stomatologjike do të zgjaten nga e marta. Tash e tutje, Qendra Stomatologjike në QKMF do të punojë nga ora 07:00 deri në 18:00”, ka njoftuar Kastrati në Facebook.

Kastrati, ka theksuar se shërbimet në të kaluarën janë kryer vetëm deri në orën 14:00.

“P.S. Qëndroni në shtëpi dhe shfrytëzoni daljet vetëm për nevoja urgjente. Ruajeni vetën dhe të tjerët!”, përfundoi ai.

PrizrenKomente: 0 Prizreni sivjet subvencionon qiratë e banimit për 20 familje nevojtare 20:35 / 26.05.2020 Njëzet familje nevojtare sivjet mbështeten nga Komuna e Prizrenit për pagesën e qirave të banimit të tyre. Në saje të Programit komunal për banim të përkohshëm social familjet përfituese subvencionohen me 50 për qind të vlerës së qirasë.
GllogocKomente: 0 Largohen deponitë ilegale në lagjen Janova në Drenas 15:15 / 26.05.2020 Para disa javësh, lagja Janova kishte ndryshuar pamjen e vendbanimit të tyre, duke u kujdesur për ambientin dhe kishin rregulluar fushën e basketbollit, të volejbollit, kishin vendosur pushimore, instalimin e ndriçimit publik dhe pastrimin e lagjes.