Hapet thirrja për fondin 19 milionësh për fermerët dhe ekonomitë bujqësore

KlinëPostuar: 11:37 / 22.03.2018

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur fazën e aplikimit në kuadër të Programit për Zhvillim Rural për vitin 2018.

Ftohën të gjithë fermerët dhe ekonomitë bujqësore që duan të merren me bujqësi dhe zhvillim rural që të aplikojnë në fondin prej 19 milion euro për mbështetje në disa nënsektorë.

Thirrja për aplikim është e hapur prej datës 19.03.2018 deri më 30.04.2018.
Të drejtë aplikimi kanë gjithë fermerët nga Komunat e Kosovës.

https://kk.rks-gov.net/kline/wp-content/uploads/sites/15/2018/03/Thirrje-per-Aplikim-per-Fermeret-dhe-Ekonomite-Bujqesore-te-Republikes-se-Kosoves.pdf


/InfoKomuna/
GjilanKomente: 0 Gjilani mban sesion informues për fermerët gjilanas 16:40 / 17.08.2018 Në Komunën e Gjilanit sot është mbajtur sesioni informues me fermerë dhe kultivues të ndryshëm në sektorin e bimëve mjekësore aromatike, pastaj përmirësimin e konsistencës në furnizim, grumbullimin dhe ngritjen e kapaciteteve në pikat grumbulluese, por edhe potencialin...
PejëKomente: 0 Komuna e Pejës lirohet nga TVSH-ja për impiantin e ujërave të zeza 14:12 / 17.08.2018 Me ligjin e ri për bashkëfinancime në projekte Komuna e Pejës nuk ishte liruar fillimisht nga tatimi në vlerën e shtuar (TVSH) për shumën e saj që ishte e obliguar të participonte në projektin kapital për ndërtimin e impiantit për trajtimin e ujërave të zeza.
VushtrriKomente: 0 Kryetari i Vushtrrisë nderohet me titullin “Qytetar nderi” nga Iowa 13:44 / 17.08.2018 Në një ceremoni solemne ku krahas flamurit të SHBA është ngritur edhe flamuri i shtetit të Kosovës, qyteti i Norwalk në Iowa, Shtetet e Bashkuara të Amerikës i ka akorduar kryetarit të Vushtrrisë, Xhafer Tahiri titullin “Qytetar Nderi” dhe i është dhënë...