Komuna e Kllokotit pret në takim përfaqsuesit e Ambasades Kroate

KllokotPostuar: 16:43 / 15.11.2016

Përfaqsuesit e Komunës se Kllokitit patën një takim punë më Sekretarin e Ambasades kroate ku diskutuan rreth mundesisë së bashkëfinancimit të projekteve në fushën e bujqësisë.

Gjatë diskutimit u dakorduan që të fillojnë një bashkëpunimi për realizimin e projekteve me rëndësi në fushën e bujqësisë. Gjithashtu u dakorduan  që të ndertojnë ura bashkëpunimi dhe binjakzimi me Komunat krote, të cilat kanë specifika të përafërta me Komunën e Kllokotit. “Kishim një takim konstruktiv, duke paraqitur specifikat dhe prioritet e komunes, duke ditur se ky regjion është i njohur me bonitetin e tokes u fokusuam në fushën e bujqësisë si mundësi e mirë e bashkëpunimit dhe financimit të projekteve të cilat ndikojnë drejtëpërdrejtë në fermeret e kësaj komune” u shpreh Hidajet Ahmeti./InfoKomuna/

VitiKomente: 0 Vitia shënon Ditën Botërore të Diabetit 14:40 / 14.11.2019 Komuna e Vitisë, konkretisht Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare (QKMF) në Viti, ka shënuar sot Ditën Botërore e Diabetit. Me këtë rast një ekip i QKMF-së, në qendër të qytetit të Vitisë, ka shpërndarë fletushka informative mbi këtë sëmundje...
Komente: 0 Planifikimi i duhur i buxheteve komunale, parakusht për zhvillim ekonomik lokal 14:34 / 15.11.2019 Instituti Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI) mbajti sesionin trajnues me temën “Korniza e Financave Lokale dhe Planifikimin Financiar”, e cila kishte për qëllim analizën e situatës aktuale të kornizës së financave lokale, e po ashtu planifikimin, menaxhimin dhe kontrollin financiar.