Në Kllokot pritet të filloj riparimi i sistemit të ujësjellsit

KllokotPostuar: 13:46 / 07.07.2017

Edhe pse kontrata për riparimin e sistemit të ujësjellësit dhe futjen nën menaxhim të saj nga KRU “Hidromorava” në mes Komunës së Kllokotit, Ministrisë së Financave, Qeverisë Zvicrane dhe KRU “Hidromorava” është nënshkruar para dy viteve, por ky proces ka ngecur prej asajkohe, transmeton InfoKomuna.

“Në informatat që posedojmë ne si komunë dhe kontatet e shpeshta që kemi pasur me përfaqsuesit e KRU “Hidromorava”, procesi i tenderitmit  ka përfunuar dhe tash mbetet vetëm
afati ligjor  për  ankesa nga Operatoret ekonomik  të cilët kanë të drejtë të ankohën pas
përzgjedhjes së Operatorit që ka plotësuar kriteret e specifikacionit për kontrat dhe të filloj puna  në këtë proces.

Ne si komunë jemi të vetëdijshëm që ka pasur shumë vonesa në  këtë proces, por
nuk ka qenë në dorën tonë për ta zgjidhur problemin, pasi që proceduarat e tenderimit i ka
udhëhequr KRU “Hidromorava”, u shpreh Hidajet Ahmeti Drejtori i Administrates dhe
Shërbimeve Publikem Kurse përfaqsuesi nga  i KRU “Hidromorava”,Mumin Morina shprehet kështu” Sa i perket Tenderit komisioni veq ka bere perzgjedhjen e kontraktorit dhe pas afatit te parapar per ankesa pritet qe shpejt te filloje me pune. Sigurisht do te njoftoheni me kohe me daten e fillimit të punimeve.
 
Zyrtarët e Komunës u shprehen të bindur se kësaj here, rasti në fjalë do të zgjidhet  dhe
përfundmisht të zgjidhet cështja e ujit të pijshëm.
/InfoKomuna/

MalishevëKomente: 0 Malishevë, GLV përmbyll projektin për zhvillimin rural 12:12 / 17.11.2017 Grupi Lokal i Veprimit (GLV) "Llapusha" në Malishevë, ka përmbyll realizimin e projektit "Zhvillimi rural, shtysë e zhvillimit ekonomik në Llapushë", me debatin me temë Rëndësia e zbatimit të Strategjive Lokale Zhvillimore".
KlinëKomente: 0 Bashota i premton Gllarevës palestër sportive 11:20 / 17.11.2017 Kandidati i PDK-së për kryetar të Komunës së Klinës, Sokol Bashota, ka marrë mbështetje të fuqishme në njërin nga bastionet e kësaj komune, në fshatin Gllarevë të Klinës që përfshinë fshatrat Rigjevë, Stapanicë dhe Zabergjë, thekson...
PrizrenKomente: 0 Prizren, vazhdon tejkalimi i lejeve ndërtimore në qendrën historike 13:41 / 17.11.2017 Praktika e mos respektimit të pëlqimeve të autoriteteve të trashëgimisë kulturore gjatë aktiviteteve ndërtimore në Qendrën Historike të Prizrenit po vazhdon. Sipas zyrtarëve të Qendrës Rajonale të Trashëgimisë Kulturore në Prizren, rasti i fundit i kësaj...