Kompania ndërtimore gjen eshtra në rrjetin e ujërave të zeza

ParteshPostuar: 10:55 / 29.12.2017

Në një punishte në Pasjan të Parteshit janë gjetur eshtra të njërit.

Policia e Kosovës bënë të ditur se gjatë punimeve të rrjetit të ujërave të zeza, nga një firmë ndërtimore janë gjetur disa eshtra që dyshohet të jenë të njeriut në Pasjan të Parteshit.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitet përkatëse policore.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori.

KlinëKomente: 0 Funksionalizohet Komisioni për riintegrim në Klinë 13:39 / 17.08.2018 Komisioni komunal për riintegrim të personave të riatdhesuar deri tashti ka figuruar vetëm në letër si i formuar, por funksional nuk ka qenë në kuptimin e përgjegjësive që ka për vlerësimin e nevojave të personave të riatdhesuar, përfshirë edhe ndihmën...
PrishtinëKomente: 0 AShNA ndihmon Prishtinën me të dhëna meteorologjike 15:06 / 17.08.2018 Agjencia e Shërbimeve të Navigacionit Ajror (ASHNA) dhe Prishtina, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi në lidhje me ofrimin e të dhënave meteorologjike për këtë të fundit.
GjilanKomente: 0 Gjilani mban sesion informues për fermerët gjilanas 16:40 / 17.08.2018 Në Komunën e Gjilanit sot është mbajtur sesioni informues me fermerë dhe kultivues të ndryshëm në sektorin e bimëve mjekësore aromatike, pastaj përmirësimin e konsistencës në furnizim, grumbullimin dhe ngritjen e kapaciteteve në pikat grumbulluese, por edhe potencialin...