Kroatët interesohen për trajtimin e ujërave të zeza në Fushë Kosovë

Fushë KosovëPostuar: 16:29 / 12.09.2017

Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës, Burim Berisha, priti në takim përfaqësues nga kompania për trajtimin e ujërave të zeza “WAM-ADRIA” nga Kroaci.

Të pranishëm në këtë takim ishin Giorgio Dashqenzo, Marko Fister dhe Isak Latifi.

Takimi kishte për qëllim bisedimet për mundësinë e implementimit të një impianti për trajtimin e ujërave të zeza, projekt ky i cili ka synim largimin e materieve të ngurta qe vijnë me ujërat e zeza. /InfoKomuna/

Komente: 0 Parashikimi i moti për katër ditë 09:29 / 17.11.2017 Vorbulla ciklonike që ka depërtuar mbi Itali, me të ftohtin dhe reshjet e borës që solli në disa pjesë të rajonit, ditëve në vijim do të zhvendoset në lindje në jug të rajonit tonë dhe do të vazhdojë të sjellë në vendin tonë kushte për mot...
MalishevëKomente: 0 Malishevë, GLV përmbyll projektin për zhvillimin rural 12:12 / 17.11.2017 Grupi Lokal i Veprimit (GLV) "Llapusha" në Malishevë, ka përmbyll realizimin e projektit "Zhvillimi rural, shtysë e zhvillimit ekonomik në Llapushë", me debatin me temë Rëndësia e zbatimit të Strategjive Lokale Zhvillimore".