Ahmeti kërkon ruajtjen e aseteve dhe investimeve në Lipjan

LipjanPostuar: 12:54 / 13.09.2017

Kryetari i Komunës së lipjanit, Imri Ahmeti së bashku me përfaqësuesit e projektit DEMOS, sot në parkun e qytetit “Ismet Asllani”, kanë përuruar art instalacionin që ka për qëllim sensibilizimin e qytetarëve për një ambient më të pastër, të sigurtë dhe të shëndoshë për të gjithë.

Me këtë rast, kryetari Ahmeti ka falenderuar përfaqësuesit e projektit DEMOS për mbështetjen e vazhdueshme në realizimin e projekteve në Komunën e Lipjanit, si dhe profesorin Avni Qeriqi dhe nxënësit për realizimin e këtij projekti të përbashkët, transmeton InfoKomuna.

“Mesazhi që përqohet është në kuadër të projektit tonë për ruajtjen e aseteve dhe investimeve të deritanishme. Ky mesazh vetëdijësues duhet të shpërndahet tek të gjithë në mënyrë që të ndërpritet një lloj vandalizmi në dëmtimin e pasurisë tonë të përbashkët. Më vjen mirë që këtë ide sensibilizuese për ruajtjen e ambientit e kanë edhe nxënësit së bashku me profesorin dhe po besoj që kjo fushatë do të duhej të vazhdojë edhe në të ardhmën, për të kultivuar një kujdes akoma më të shtuar ndaj ruajtjes së investimeve që po bëhen”, tha kryetari Ahmeti.

Ky projekt është mundësuar nga Komuna e Lipjanit me përkrahje nga organizata Helvetas - projekti DEMOS.

Instalacioni artistik është punuar prej materialeve të reciklueshme nga nxënësit e shkollave fillore të Lipjanit nën udhëheqjen e arsimtarit Avni Qeriqi. /InfoKomuna/

SkënderajKomente: 0 Komuna kubëzon rrugët e lagjeve të Skenderajt 22:30 / 25.09.2017 Falë investimeve të vazhdueshme të Komunës së Skenderajt, rrugët e lagjeve të qytetit të Skenderajt po modernizohen dhe rrjedhimisht lagjet po zbukurohen.
KaçanikKomente: 0 LDK e Kaçanikut model për Kosovën, 46% e listës përbëhet nga gratë 21:42 / 25.09.2017 Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Isa Mustafa, ka thënë të hënën se Dega e LDK-së në Kaçanik, është model për gjithë Kosovën, pasi që 46% të listës për asambleistë i ka vendosur gratë dhe vajzat, ndërsa kandidati për...
PejëKomente: 0 Veseli: Sabiha Shala do të jetë në krye të komunës së Pejës 12:24 / 25.09.2017 Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli ka vizituar Pejën, ndërsa tha se Sabiha Shalën në krye të Komunës e duan edhe ndërmarrësit, profesorët, juristët, inxhinierët dhe arkitektët e këtij qyteti.