Selim Pacolli premton Shtëpi të Kulturës në Hajvali

PrishtinëPostuar: 14:13 / 24.09.2017

Kandidati për Kryetar të Komunës së Prishtiës nga radhët e AKR-së, Selim Pacolli, ka vizituar shoqërinë kulturore-artistike “Hajvalia”, në Hajvali.

Gjatë kësaj vizite, ai u takua me kryesinë e tyre për t’i parë angazhimet e tyre dhe për t’i dëgjuar kërkesat që mund t’i kenë, njofton Klan Kosova.

Pacolli premtoi se projekti i tyre i parë do të jetë shtëpia e kulturës duke mos i lënë anash aktivitetet e këtij ansambli financiarisht dhe në çfarëdo mënyrë tjetër. Ai tha se edhe nëse nuk zgjidhet kryetar, do të jetë dora e djathë e tyre.

MalishevëKomente: 0 Malisheva vazhdon mbajtjen e dëgjimeve publike për hartimin e buxhetit 13:42 / 17.08.2018 Në kuadër të hartimit të buxhetit për vitin 2019 dhe me qëllim të orientimit në investimet kapitale për vitin e ardhshëm, Komuna e Malishevës është duke zhvilluar dëgjime publike me qytetar, nëpër disa nga vendbanimet e saj, ku përmes këtyre dëgjimeve do...
LipjanKomente: 0 MI ndan mbi 1 milion euro për projektet rrugore në Lipjan 15:03 / 17.08.2018 Ministria e Infrastrukturës (MI), e përfaqësuar nga zëvendësministri Rexhep Kadriu me bashkpunëtorë, të premten vizituan komunën e Lipjanit për t’u takuar me të parin e kësaj komune, Imri Ahmeti.
GjilanKomente: 0 Në Gjilan inaugurohet Akademia e Edukimit Hello 13:31 / 17.08.2018 Në inaugurimin e objektit të ri të Akademisë së Edukimit Hello, kryetari i Gjilanit së bashku me pronarin e kësaj qendre, Florian Kurteshi, pasi ka prerë shiritin, ka përgëzuar për suksesin e jashtëzakonshëm në krijimin e kushteve europiane për edukim cilësor,...