Prizreni vazhdon aktivitetet në kuadër të Javës Ekologjike

PrizrenPostuar: 14:56 / 12.04.2019

Nxënës të shkollave të ndryshme të Komunës së Prizrenit, në kuadër të Javës Ekologjike, të organizuar nga Drejtoria e Shërbimeve Publike, përkatësisht Sektori i Mjedisit, po vazhdojnë të zhvillojnë aksione për pastrimin e hapësirave përreth objektit dhe oborrit të tyre shkollor.

Këto aksione të pastrimit të rrugëve dhe hapësirave të ndryshme publike, ku po përfshihen edhe zyrtarë e përfaqësues nga institucione dhe OJQ të ndryshme, po realizohen për të pasur një mjedis më të pastër dhe më të shëndetshëm. /InfoKomuna/

MalishevëKomente: 0 Një kompani turke e interesuar për të investuar në Malishevë 16:36 / 17.04.2019 Në Malishevë sot kanë qëndruar drejtori i TEB-it në Kosovë, Orcun Ozddenir dhe biznesmeni turk, pronar i kompanisë “Sev Triko”, Ysuf Eldeleklioglu, të cilët janë pritur nga kryetari i Komunës Ragip Begaj.
PrishtinëKomente: 0 Kompanisë "Pastrimi" i bllokohen xhirollogaritë bankare, shkak borxhet 12:14 / 19.04.2019 Kompania Rajonale e Mbeturinave "Pastrimi", njofton opinionin publik se i janë bllokuar xhirollogaritë bankare nga Kompania për Menaxhimin e Deponive të Kosovës, dhe po ashtu gjendet para një kolapsi financiar për arsye të borxhit që ka ndaj kësaj kompanie.