UNMIK-u dhuron një veturë komunës së Ranillugut

RanillugPostuar: 17:15 / 26.01.2017

Nënkryetari i Komunës, Vladica Aritonovic sot në zyrën e UNMIK-ut në Prishtinë nënshkruan një kontratë për pranimin e donacioneve të automjeteve për komunën e Ranillugut.

Me këtë gjest, misioni i OKB-së ka për qëllim të lehtësojë komunës kryerjen e detyrave dhe të sigurojë shërbimet e nevojshme.

Ranillugu do të përpiqet të bashkëpunojë me të gjitha organizatat ndërkombëtare, si dhe për të shfrytëzuar fondet e dhuruara për qëllim të mbështetjes dhe ofrimit të shërbimeve më të mira për qytetarët e saj, u shpreh nënkryetari Aritonovic./InfoKomuna/

FerizajKomente: 0 Konfiskohen 1170 litra lëngje dhe ujë mineral në Ferizaj 16:57 / 12.10.2018 Inspektorët komunal gjatë aksionit të kësaj jave shënuan edhe një rezultat domethënës në fushën e sigurisë së produkteve që ofrohen në tregun e Ferizajt. Kësaj radhe, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, Njësinë e Trafikut Rrugor, Inspektorati...
FerizajKomente: 0 Nis ndërtimi i shkollës së re të mesme në Ferizaj 15:09 / 12.10.2018 Në këtë kuadër, edhe sot, Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, bashkë me drejtorin e Arsimit, Afrim Llabjani, drejtorë të drejtorive komunale, zëvendësministra, Kryesuesen e Kuvendit të Komunës së Ferizajt, Kristina Gashi Bytyçi dhe dhjetëra profesorë dhe...