Grabitje e armatosur në Shtime

ShtimePostuar: 11:48 / 15.12.2017

Rreth orëve të para të së enjtes, me armë në duar, një person ka grabitur afër 6000 euro në një kazino në Shtime, në rrugën “Adem Jashari”.

Ai ka sulmuar fizikisht dy persona dhe më pas nën krëcënimin e armës ka grabitur nga ta 5904 euro.

Por, policia njofton se ka arritur ta arrestojë të dyshuarin dhe pas intervisimtit të tij me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Hani i ElezitKomente: 0 Kryetari Suma ia ndërpret punimet Bechtel-Enkas në orët e vona të natës 09:53 / 12.10.2018 Për shkak të dëmtimit të pronës publike dhe private, mbylljes së disa rrugëve ekzistuese dhe zhurmës së madhe gjatë natës nga ana e kompanisë Bechtel-Enka e cila po realizon projektin e autostradës Prishtinë-Hani i Elezit, komuna e Hanit të Elezit ka vendosur të...