Fillon ndërtimi i katër rrugëve në Reçan të Suharekës

SuharekëPostuar: 16:39 / 28.07.2017

Kryetari i Komunës së Suharekës, z.Sali Asllanaj, ka inspektuar sot ndërtimin e katër rrugëve lokale në fshatin Reçan.

Rrugët që po ndërohen këtu janë: “Ramadan Delia”, “Ramë Muharremi”, “ Xhemajl Rama” dhe rruga “Mustafë Veselaj”. Vlera e Projektit është rreth 50.000,00 euro./InfoKomuna/

GjilanKomente: 0 Në Gjilan inaugurohet Akademia e Edukimit Hello 13:31 / 17.08.2018 Në inaugurimin e objektit të ri të Akademisë së Edukimit Hello, kryetari i Gjilanit së bashku me pronarin e kësaj qendre, Florian Kurteshi, pasi ka prerë shiritin, ka përgëzuar për suksesin e jashtëzakonshëm në krijimin e kushteve europiane për edukim cilësor,...
GllogocKomente: 0 Komuna e Drenasit publikon kontratat publike 17:18 / 17.08.2018 Komuna e Drenasit njofton se vazhdon të rris transparencën dhe llogaridhënien ndaj qytetarëve. Janë publikuar të gjitha kontratat e lidhura me Operatorët Ekonomik deri me tani në ueb faqen e zyrtare të Komunës.
VitiKomente: 0 Komuna e Vitisë vazhdon asfaltimin e rrugëve nëpër lokalitete 13:47 / 17.08.2018 Ka filluar asfaltimi edhe i disa rrugëve nëpër disa fshatra, në kuadër të projekteve për përmirësimin e infrastrukturës rrugore të lokaliteteve të komunës së Vitisë. Asfaltimi i rrugës "Shaban Kabashi" në gjatësi prej 500 metrash, ka nisur sot...