Në fshatin Nëpërbisht po investohet në përmirësimin e infrastrukturës rrugore

SuharekëPostuar: 10:38 / 08.09.2017

Qindra metra trotuare po ndertohen në fshatin Nëpërbisht të komunës së Suharekës, e domosdoshme kjo për qarkullimin e lirshëm të banorëve të fshatit e sidomos nxënësit e shkollës.

Kryetari Asllanaj sot inspektoi punimet në këtë fshat, me ç'rast u nda i kënaqur me dinamiken e punimeve, të kënaqur ishin edhe banorët e fshatit, e me theks të veqantë falënderuan kryetarin për zgjerimin dhe shtruarjen me kubëza të rrugës "Qyteti" si dhe pastrimin e shtratit te lumit./InfoKomuna/

PrishtinëKomente: 0 Afro 50 semaforë të dëmtuar nga moskujdesi në trafik 10:03 / 23.01.2018 Komuna e Prishtinës është dashur të intervenonte në së paku 50 raste të dëmtimeve të semaforëve, të vendosur nëpër udhëkryqet e qytetit, të cilët janë dëmtuar gjatë vitit 2017 si pasojë e kundërvajtjeve në trafik.
LipjanKomente: 0 Ahmeti kërkon punë dhe angazhim maksimal nga shefat e sektorëve 10:37 / 23.01.2018 Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka zhvilluar sot një takim me shefat e sektorëve të komunës me qëllim të një kordinimi sa më të mirë në realizimin e detyrave të punës me të cilën ata janë të ngarkuar.
FerizajKomente: 0 Zvarritet prej 5 muajsh tenderi për mirëmbajtje dimërore rrugësh 11:36 / 23.01.2018 Komuna e Ferizajt sivjet ka dështuar ta kontraktojë ndonjë kompani të rregullt për pastrimin e rrugëve dhe trotuareve nga bora, ndaj reshjet e fundit të borës, më saktë gjatë vikendit kanë shkaktuar telashe dhe vështirësi për qarkullim.
GjilanKomente: 0 Gjilan, 27 mijë dollarë për ndërtimin e tregut mobil 15:27 / 23.01.2018 Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, me bashkëpunëtorët e tij ka pritur në takim pune dhe ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me Caroline Onekalit, nga Zyra e OKB-së në Kosovë për përkrahjen e komuniteteve, në vlerë prej 27 mijë dollarë, ku...