Rrahje masive në Suharekë

SuharekëPostuar: 09:52 / 13.09.2017

Katër persona janë arrestuar pasditen e djeshme në Suharekë, pasi të njëjtit pas një mosmarrëveshje që kishin pasur janë përleshur fizikisht në mes veti.

Policia njofton se si pasojë e përleshjes tre nga të dyshuarit kanë pësuar lëndime të lehta trupore, për çka u është ofruar tretmani mjekësor.

Me urdhër të prokurorit të dyshuarit dërgohen në mbajtje.

GllogocKomente: 0 Vlerësohet Komuna e Drenasit për respektimin e barazisë gjinore 17:07 / 20.09.2017 Në takimin e së mërkurës të organizuar nga “PEN – Peen Educators Netëork”, me temën “Gratë në Vendimmarrje Lokale”, Komuna e Drenasit ka marrë mirënjohje për kontributin e dhënë ne realizimin e projektit “Veprojmë për Barazi”,...
KlinëKomente: 0 Miratohet buxheti i komunës në vlerë 9.5 milionë euro 17:57 / 20.09.2017 Kuvendi i Komunës së Klinës, me shumicë të votave ka miratuar buxhetin e kësaj komune për vitin 2018, i cili është në vlerë 9 milion e 488 mijë e 703 euro. Prej tyre, 5. 733. 598 euro janë për paga dhe mëditje, 869. 878 për mallra dhe shërbime, 151. 258 për...