Bllokohen 15 pika të shitjes së karburanteve në Elbasan

Postuar: 15:16 / 04.09.2017

15 pika të tregtimit të karburanteve janë bllokuar në Elbasan.

Aksioni i bashkisë së qytetit dhe i mbështetur edhe nga Policia e Shtetit ka sjellë mbylljen e këtyre bizneseve për shkak se nuk kishin rinovuar licencat për të ushtruar aktivitetin.

“Për këtë arsye, para një javë iu la një afat për shlyerjen e detyrimeve. Nga ana e subjekteve nuk është bërë dhe jemi detyruar të bëjmë bllokimin derisa të shlyejnë detyrimet që kanë pranë institucioneve përkatëse”, ka deklaruar Aurel Kaja, kryeinspektor pranë Bashkisë së Elbasanit.

Në territorin e Bashkisë së Elbasanit ushtrojnë aktivitetin 60 pika karburantesh.

Komente: 0 Veliaj mbledh administratorët: Çdo pallat nga 5 pemë të reja 13:41 / 19.01.2018 Tirana është futur në evolucionin e gjelbër. Çdo pallat në kryeqytet do të ketë 5 pemë të reja të mbjella duke përmirësuar jo vetëm anën estetike, por duke krijuar edhe një hapësirë të gjelbër dhe të shëndetshme për banorët e...