Dita e Alfabetit Shqip, ditë jo pune për komunitetin shqiptar në Maqedoni

Postuar: 14:56 / 16.11.2017

Dita e Alfabetit Shqip, 22 nëntori, e mërkurë, është ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit shqiptar në Republikën e Maqedonisë, njofton Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Njëkohësisht, Ministria qytetarëve pjesëtarë të komunitetit shqiptar ua uron Ditën e Alfabetit shqip.

Komente: 0 Maqedonia ndau 100 mijë euro ndihmë për të përmbyturit në Shqipëri 10:25 / 13.12.2017 Në mbledhjen e djeshme të Qeverisë maqedonase u vendos dhënia e një ndihme prej gjashtë milionë dinarësh maqedonas (100 000 euro) për Shqipërinë për përballimin e situatës së përmbytjeve shkaktuar nga shirat e rrëmbyer të fillimit të muajit dhjetor.
Komente: 0 Tjetër kullë në Tiranë 14:52 / 13.12.2017 Kulla 35 katëshe pas Hotel Tiranës, punimet e së cilës do të fillojnë së shpejti, do të shërbejë si hotel dhe qendër tregtare.