Gjobiten 134 shoferë në Shkup, 45 për tejkalim të shpejtësisë

Postuar: 10:53 / 19.08.2021

Ministria e Brendshme në Maqedoni dje (18.08.2021) vazhdoi me kontrollet e intensifikuara në fushën e trafikut.

Gjithsej 134 masa janë vendosur në territorin e qytetit të Shkupit, përfshirë 45 gjoba për tejkalim të shpejtësisë, 10 për vozitje pa patentë shofer,tre për mosdhënie përparësie për këmbësorët, katër për përdorimin etelefonit celular, gjashtë drejtuesit e biçikletave dhe motoçikletave,48 për parkim të paligjshëm.

Veprimet e intensifikuara kontrollet e trafikut vazhdojnë. U bëjmë apelqytetarëve që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionitnë mënyrë që të rrisin sigurinë në komunikacion dhe së bashku tëkontribuojnë në rrugë më të sigurta./Telegrafi/

 

Komente: 0 Dita e fundit e fushatës për zgjedhjet lokale 2021 në Maqedoni 09:32 / 15.10.2021 Në prag të ditës së sotme të fundit të fushatës parazgjedhore për Zgjedhjet lokale më 17 tetor, partitë i vazhduan aktivitetet me takime me qytetarët duke premtuar, siç theksuan, projekte të qëndrueshme sipas situatave reale, duke theksuar se zgjedhjet janë me...