Gjakova pjesë e projektit Tech4policy

GjakovëPostuar: 15:32 / 29.08.2017

Të rinjët dizajnojnë prototipe digjitale për promovimin e angazhimit në demokraci dhe mbështetjen në vendimarrje.

Projekti synon angazhimin e femrave në fushën e teknologjisë. Rreth 125 femra janë të angazhuara në krijimin e prototipeve.

Në Tetor do zgjedhen dy projektet më të mira dhe do financohen nga 8000 euro për t'i implementuar në Gjakovë.

Gjakova pjesë pilot e këtij projekti, në bashkëpunim me #opendatakosovo dhe #girlscodingkosova, investuar nga Komisioni Evropian.

KlinëKomente: 0 Funksionalizohet Komisioni për riintegrim në Klinë 13:39 / 17.08.2018 Komisioni komunal për riintegrim të personave të riatdhesuar deri tashti ka figuruar vetëm në letër si i formuar, por funksional nuk ka qenë në kuptimin e përgjegjësive që ka për vlerësimin e nevojave të personave të riatdhesuar, përfshirë edhe ndihmën...
VushtrriKomente: 0 Kryetari i Vushtrrisë nderohet me titullin “Qytetar nderi” nga Iowa 13:44 / 17.08.2018 Në një ceremoni solemne ku krahas flamurit të SHBA është ngritur edhe flamuri i shtetit të Kosovës, qyteti i Norwalk në Iowa, Shtetet e Bashkuara të Amerikës i ka akorduar kryetarit të Vushtrrisë, Xhafer Tahiri titullin “Qytetar Nderi” dhe i është dhënë...
VitiKomente: 0 Komuna e Vitisë vazhdon asfaltimin e rrugëve nëpër lokalitete 13:47 / 17.08.2018 Ka filluar asfaltimi edhe i disa rrugëve nëpër disa fshatra, në kuadër të projekteve për përmirësimin e infrastrukturës rrugore të lokaliteteve të komunës së Vitisë. Asfaltimi i rrugës "Shaban Kabashi" në gjatësi prej 500 metrash, ka nisur sot...