Bashkëpunim mes komunës së Kamenicës dhe Bursas nga Turqia

KamenicëPostuar: 17:17 / 22.01.2018

Kryetari i komunës, Qëndron Kastrati dhe nënkryetari Faton Jakupi sot u takuan me veprimtarin nga Bursa e Turqisë, Rexhep Gyndyz (Krivaqa), i cili me origjinë është nga komuna e jonë.

Rexhepi është kryetar i shoqatës së shqiptarëve në Bursa. Ky që nga pas lufta ka krijuar marrëdhënie vëllazërimi e bashkëpunimi me komunën tonë, si dhe me disa komuna tjera. Në bazë të kontributit të tij janë zhvilluar shumë aktivitete dhe realizuar projekte me komunën tonë. Kësaj radhe ai komunës ia kishte sjellë donacion nga komuna Mustafa Kemajl Pasha, një kamion për bartjen e mbeturinave.

Kryetari me një letër falënderimi e falënderoi kryetarin e komunës nga Bursa, si dhe Rexhepin për vazhdimësinë e kontributit për komunën tonë me projekte të ndryshme me një mirënjohje.

Ky donacion shumë i vlefshëm do të ndikoj në përmisimin e nivelit të mirëmbajtjes së pastërtisë në komunën tonë. /InfoKomuna/

LipjanKomente: 0 MI ndan mbi 1 milion euro për projektet rrugore në Lipjan 15:03 / 17.08.2018 Ministria e Infrastrukturës (MI), e përfaqësuar nga zëvendësministri Rexhep Kadriu me bashkpunëtorë, të premten vizituan komunën e Lipjanit për t’u takuar me të parin e kësaj komune, Imri Ahmeti.
SuharekëKomente: 0 Takim urgjent i zyrtarëve komunalë të Suharekës, shkak reshjet 16:45 / 17.08.2018 Është mbajtur takim urgjent në orët e paditës nga kryetari i Komunës, Bali Muharremaj, i cili ka takuar zyrtarët e drejtorive të Shërbimeve Publike dhe të Urbanizmit, të cilët i ka urdhëruar që t’i kryejnë detyrat e tyre sipas agjendës së situatë...
VitiKomente: 0 Komuna e Vitisë vazhdon asfaltimin e rrugëve nëpër lokalitete 13:47 / 17.08.2018 Ka filluar asfaltimi edhe i disa rrugëve nëpër disa fshatra, në kuadër të projekteve për përmirësimin e infrastrukturës rrugore të lokaliteteve të komunës së Vitisë. Asfaltimi i rrugës "Shaban Kabashi" në gjatësi prej 500 metrash, ka nisur sot...