Komuna e Prishtinës nga sot me masa shtesë për automjetet

PrishtinëPostuar: 09:38 / 15.04.2019

Drejtori i Inspekcionit në Komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri ka paralajmëruar se që nga sot do të ketë masa shtesë për rend dhe rregull në transport.

Ai ka thënë se sipas ligjit dhe rregullores në fuqi, çdo automjet i konfiskuar do të mbahet dy deri në pesë ditë.

Tahiri ka paralajmëruar aksione të ‘merimangave’, duke thënë se çdo automjet që do të konfiskohet do të mbahet nga dy deri në pesë ditë nga autoritetet e rendit.

“Nga nesër, me masa shtesë për rend dhe rregull në transport. Sipas ligjit dhe rregullores në fuqi, çdo automjet i konfiskuar do të mbahet dy deri në pesë ditë”, ka shkruar ai në Facebook.

VushtrriKomente: 0 Nisin ditët e Hasan Prishtinës në Vushtrri 20:49 / 12.06.2019 Në kuadër të 20-vjetorit të çlirimit të Kosovës, sot nën organizimin e Drejtorisë për Kulturë, Rini e Sport, në Vushtrri, kanë nisur aktivitetet kulturore.
FerizajKomente: 0 Asfaltohet rruga "Halil Alidema" në Ferizaj 14:24 / 17.06.2019 Me një gjatësi prej rreth 600 metra, është bërë asfaltimi i rrugës “Halil Alidema” e cila ndodhet në qendër të qytetit të Ferizaj. Nga afër punimet në asfaltimin dhe rregullimin e kësaj rruge i ka ndjekur edhe kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu.