Shaqir Totaj emëron drejtorët e drejtorive komunale

PrizrenPostuar: 14:52 / 11.01.2022

Kryetari, Shaqir Totaj sot ka emëruar drejtorët e drejtorive me të cilët do të bashkëqeverisë Komunën e Prizrenit.

Nga gjithsej trembëdhjetë drejtori, kryetari, Shaqir Totaj sot gjatë ditës ka emëruar njëmbëdhjetë, dy drejtoritë e tjera do të emërohen në ditët në vazhdim.

Drejtorët e emëruar janë:

Drejtoria e Arsimit dhe Shkencës - Luljeta Veselaj Gutaj

Drejtoria e Shërbimeve Publike - çelë Lamaj

Drejtoria e Administratës - Edin Shehu

Drejtoria e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor - Pranverim Berisha

Drejtoria e Kadastrës dhe Gjeodezisë - Senxhar Karamuço

Drejtoria e Shëndetësisë - Burbuqe Berisha

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural - Bexhat Bytyqi

Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik - Lirija Bytyqi

Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit - Adem Morina,

Drejtora e Punës dhe Mirëqenies Sociale - Vjollca Kabashi

Drejtoria e Emergjencës dhe Sigurisë - Ramize Shala. /InfoKomuna/