Studenti Benart Shala, pjesë e garës për arkitekturë

Postuar: 16:21 / 08.01.2019

Studenti i Fakultetit të Arkitekturës dhe Planifikimit Hapësinor, Benart Shala, me projektin e tij, “Achtecture through butterfly effect”, është bërë pjesë e më shumë se 100 arkitektëve të rinj nga e mbarë bota, të cilët po marrin pjesë në garën e organizuar nga Future Achitecture Platform.

Ideja e projektit të Benartit është mënyra e përfshirjes së efekteve të ndryshme, për t’i dhënë përjetim ndryshe arkitekturës në të ardhmen. Ndërkaq, autori i idesë më të votuar do të marrë pjesë në konferencën e Lubjanës dhe do të shpalosë idenë e vet për arkitekturën e së ardhmes, si dhe do të bëhen pjesë e programit të ekspozitave, konferencave, ligjëratave dhe punëtorive të Future AchitectureFuture Architecture Platform prezanton dhe feston inovacionin, eksperimentimin dhe idetë e një brezi që do të dizajnojë arkitekturën dhe do të ndërtojë qytetet e Evropës në vitet në vijim.

Kjo platformë promovon inovacionin, arkitekturën, kulturën, njohurinë dhe kapitalin social evropian, përmes një platforme të përbashkët të përbashkët.Ju mund të votoni për projektin e Benartit duke klikuar në opsionin “I like this”, që gjendet në linkun:

http://futurearchitectureplatform.org/projects/dbb60b52-6955-4364-9223-4ac7e83127d6/?fbclid=IwAR2aDdJW2bOtXecoT-nO-uomyQrNCiswk0PGzp0_hjkHskuAA5sIR_4eSW8