GjilanKomente: 0 Gjilani, prioritet shkollat profesionale dhe profilet në perspektivë 15:13 / 30.05.2018 Në konferencën për media të drejtorisë Komunale të Arsimit, të mbajtur sot, drejtori Nazim Gagica ka thënë se me mbështetje të kryetarit të Komunës së Gjilanit si autoriteti më i lartë ekzekutiv në Gjilan, jemi të vendosur që cilësinë në...
GjilanKomente: 0 Interesim i madh i punëkërkuesve në Panairin e Punës në Gjilan 13:55 / 30.05.2018 Nën organizimin e Komunës së Gjilanit, Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, Agjencisë për Punësim dhe organizatës ndërkombëtare GIZ, sot në Gjilan është hapur panairi i punës ku kanë marrë pjesë një numër prej rreth 40 biznese...
GjilanKomente: 0 Në Gjilan sot mbahet Panairi i Punës 09:58 / 30.05.2018 Komuna e Gjilanit në bashkëpunim me GIZ-in dhe Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale organizon panairin e punës që do të mbahet në palestrën sportive të qytetit.
GjilanKomente: 0 "Komuna partner i vazhdueshëm i fermerëve gjilanas" 15:46 / 28.05.2018 Komuna e Gjilanit në kuadër të punës që bënë konform planifikimit vjetor, në fushën e transparencës komunale dhe informimit të publikut tashmë ka në kalendarin e saj edhe paraqitjet e rregullta çdo tremujore të ekzekutivit dhe legjislativit.
GjilanKomente: 0 Haziri e Bytyçi urojnë suksese nxënësve në testin e maturës 15:39 / 28.05.2018 Në Komunën e Gjilanit, sikur edhe në gjithë Kosovën sot është organizuar testi i maturës, të cilin e kanë përcjellë edhe kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri dhe ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqyri Bytyçi për të parë nga...
GjilanKomente: 0 Haziri takon komandantin e KFOR-it turk, Sinan Barim 12:54 / 23.05.2018 Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, i shoqëruar nga nënkryetari Arbër Ismajli, ka pritur sot në takim komandantin e Detashmentit të Përbashkët Rajonal të Jugut, kolonelin Cen Sinan Barim, cili është edhe komandant i kontingjentit turk në kuadër të KFOR-it.
GjilanKomente: 0 OSBE premton mbështetje për Gjilanin 22:43 / 22.05.2018 Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri me bashkëpunëtorë, ka pritur sot në takim pune shefin e misionit të OSBE-së në Kosovë, ambasadorin Jan Braathu, të cilin e ka falënderuar për mbështetjen e vazhdueshme për Gjilanin, njofotn kumtesa komunale.
GjilanKomente: 0 Gjilani nis investimet në rrjet të ujësjellësit me vlerë 500 mijë euro 16:03 / 22.05.2018 Komuna e Gjilanit në bashkëpunim me KRU “Hidromorava” dhe CDI, sot ka filluar implementimin e projektit të rrjetit të ri të ujësjellësit që përfshinë një pjesë të madhe të zonës urbane, por edhe fshtrave të Gjilanit, me kosto prej mbi 500 mijë euro.
GjilanKomente: 0 Haziri shpallet figurë e Paqes në Kosovë nga Komiteti Botëror i Paqes 15:42 / 22.05.2018 Presidenti i Komitetit Botëror të Paqes, Dr. Djuyoto Suntani, me seli në Indonezi, ka shpallur kryetarin e Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, me Çmimin e Paqes në Kosovë, duke e vlerësuar në kuadër të personaliteteve të fuqishme botërore që janë kontribuues të...