RahovecKomente: 0 Rahoveci nis gjobitjen e hedhësve të mbeturinave jashtë kontejnerëve 13:35 / 23.05.2018 Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët e kësaj drejtorie, kanë nisur dhënien e gjobave mandatore për hedhësit e mbeturinave në vende ku është e ndaluar me ligj dhe për këtë deri më...
RahovecKomente: 0 Mbahet Testi i Arritshmërisë në Rahovec 13:54 / 18.05.2018 Drejtori i Drejtorisë Komunale të Arsimit në Rahovec, Avni Morina i shoqëruar nga kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Rahovecit, Afrim Dina me rastin e mbajtjes së Testit të Arritshmërisë për klasat e nënta, kanë vizituar tri qendra (shkolla), SHML “Selajdin...
RahovecKomente: 0 Rahoveci me bashkëfinancim do të realizojë disa projekte infrastrukturore 09:56 / 16.05.2018 Bazuar në marrëveshjen e nënshkruar dje midis përfaqësuesve të Komunës së Rahovecit, MAPL-së dhe Helvetas Swiss Intercooperation, në këtë komunë do të bashkëfinancohen projektet: “Ndriçimi publik dhe mirëmbajtja e rrjetit ekzistues-Xërxe” dhe...
RahovecKomente: 0 Latifi premton mbështetje për fermerët e Rahovecit 15:29 / 11.05.2018 Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi i shoqëruar nga nënkryetari Fatmir Iska dhe stafi i tij qeverisës, kanë vizituar fermerin Selami Haxhimustafa nga Rahoveci, i cili merret me prodhimin e dredhëzave.
RahovecKomente: 0 Koordinohen për marshin e FSK-së më 10 maj në Rahovec 14:26 / 04.05.2018 Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka pritur në takim përfaqësuesit e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), Kapiten Bekim Çeku dhe Rreshter Major Irfan Berisha me të cilët ka biseduar për koordinimin e organizimit të Marshit të FSK-së, që do...
RahovecKomente: 0 Rahoveci mbetet pa ujë të pijshëm 14:47 / 03.05.2018 Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Gjakova" njofton të gjithë qytetarët e Komunës së Rahovecit se do të ndërpres furnizimin me ujë në tërë zonat e shërbimit, që planifikohet të premten, nga ora 8:00. Ndërprerja e furnizimit me ujë, planifikohet...
RahovecKomente: 0 Në Rahovec vazhdon aksioni për largimin e mbeturinave 14:30 / 03.05.2018 Aksioni për largimin e mbeturinave po vazhdon edhe sot në territorin e Komunës së Rahovecit dhe përveç mbeturinave inerte në organizim të tri shkollave fillore të fshatrave Gexhe, Malësi e Vogël dhe Ratkoc po largohen edhe mbeturinat organike në rrugët e këtyre vendbanimeve dhe...
RahovecKomente: 0 Nis aksioni i pastrimit të mbeturinave në Rahovec 14:41 / 02.05.2018 Pas mbajtjes së takimeve me kryetar të lagjeve të Rahovecit, kryetar të fshatrave, përfaqësues të OJQ-ve dhe përfaqësueseve të operatorëve ekonomik të cilët kanë kontrata në Komunën e Rahovecit, sot ka filluar aksioni për pastrimin e mbeturinave me moton “Ta...
RahovecKomente: 0 Rahovec: KPF shqyrton Raportin 3 mujor financiar të vitit 2018 12:23 / 18.04.2018 Në kryesimin e kryesuesit të Kuvendit Komunal Afrim Dina, në prani të nënkryetarit të Komunës, Fatmir Iska, anëtarëve të KPF-së dhe përfaqësueseve të OSBE-së, sot u mbajt mbledhja e dytë e Komitetit për Politik dhe Financa të Komunës së Rahovecit...
RahovecKomente: 0 Rahoveci përkujtohen dëshmorët Dalip Behra dhe Bekim Gashin 15:01 / 13.04.2018 U mbajt tubim përkujtimor në shënimin e 19-të vjetorit të rënies së dëshmorët Dalip Behra dhe Bekim Gashi nga fshati Krushë e Madhe të Komunës së Rahovecit. Të pranishëm në tubimin përkujtimorë ishin Kryetari i Komunë së Rahovecit, Smajl Latifi me...