Rahovec, banorët e Drenocit nuk do të kenë më probleme me ujë të pijshëm

RahovecPostuar: 15:40 / 12.01.2018

Janë në përfundim punimet në “Hapjen e pusit dhe instalimi i pajisjeve përcjellëse për ujë të pijshëm në fshatin Drenoc”, projekt i cili financohet nga KRU “Gjakova” dhe Komuna e Rahovecit.

Pasi që në periudhat e thatësirave të mëdha, fshati Drenoc i Komunës së Rahovecit kishte vështirësi në furnizimin me ujë, nga ky muaj e tutje ky problem nuk do të ekzistojë më për këtë fshat, i cili numëron mbi 2000 banorë dhe mbi 270 konsumatorë.

Vlera investuese e projektit është: 16,927.10 €

Përfundimi i punimeve pritet të realizohet deri në fund të muajit janar 2018.
 

VushtrriKomente: 0 Vushtrria me Task Forcë kundër keqpërdorimit të ujit të pijes 15:39 / 24.04.2018 Me qëllim të adresimit të shqetësimeve nga KUR “Mitrovica” njësia në Vushtrri, lidhur me keqpërdorimin të ujit të pijes, Komuna e Vushtrrisë sot ka themeluar Task Forcë të veçantë por edhe ka aprovuar masat si në vijim për të siguruar ujë të...
DeçanKomente: 0 Nis ndërtimi i rrugës Deçan-Plavë 14:42 / 24.04.2018 Sot është bërë inaugurimi i fillimit të punimeve të rrugës Deçan-Plavë, rrugë kjo që e lidhë rajonin e Dukagjinit me atë të Plavës dhe Gucisë.