PrizrenKomente: 0 Komuna e Prizrenit publikon lejet e ndërtimit 14:54 / 12.07.2019 Komuna e Prizrenit nëpërmjet ueb-faqes së saj zyrtare ka filluar t'i publikojë të gjitha lejet e ndërtimit që lëshohen nga ana e Drejtorisë së Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor.
PrizrenKomente: 0 Prizreni diskuton Kornizën Afatmesme Buxhetore 2020-2022 14:38 / 24.06.2019 Gjatë këtij dëgjimi të organizuar me pjesëmarrjen e kryesuesit të Kuvendit Komunal Artan Abrashi, nënkryetares për komunitete Memnuna Ajdini, drejtorëve e asamblistëve komunalë, përfaqësuesve të OJQ-ve e të lagjeve, si dhe të qytetarëve të Komunës së...
PrizrenKomente: 0 Komuna e Prizrenit dhe MKRS nënshkruajnë dhjetë memorandume bashkëpunimi 15:53 / 31.05.2019 Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, sot ka pritur në takim ministrin e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit Kujtim Gashi, me të cilin ka nënshkruar 10 memorandume bashkëpunimi për vazhdimin e projekteve të vitit të kaluar dhe realizimin e projekteve të reja...
PrizrenKomente: 0 Prizreni vazhdon me trajtimin e qenve endacakë 12:11 / 20.05.2019 Komuna e Prizrenit ka kontraktuar sërish një kompani për trajtimin e qenve endacakë, e cila do të jetë e angazhuar për dy vitet e ardhshme për kapjen e tyre, trajtimin duke përfshirë sterilizimin, vaksinimin dhe matrikulimin, përkujdesjen në qendrën e trajtimit dhe në rast...
PrizrenKomente: 0 Opozita akuzon Ekzekutivin për realizim të ulët të buxhetit tremuajsh 14:29 / 15.05.2019 Realizimi i buxhetit komunal të Prizrenit në tremujorin e parë të këtij viti, sipas këshilltarëve opozitarë, nuk ka qenë i kënaqshëm. Sipas tyre, shpenzimet në të gjitha kategoritë buxhetore kanë qenë më të ulëta në krahasim me periudhën e...
PrizrenKomente: 0 Prizreni e Caritas-i me marrëveshje për kthimin e personave të riatdhesuar 13:31 / 10.05.2019 Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka sot ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me përfaqësuesin e organizatës Caritas, Kreshnik Basha për realizimin e projektit "Kthimi i qëndrueshëm i personave të riatdhesuar përmes riintegrimit socio-ekonomik”.
PrizrenKomente: 0 Prizreni nesër nis mbledhjen e mbeturinave të vëllimshme 09:57 / 30.04.2019 Sektori i Menaxhimit të Mbeturinave në kuadër të Drejtorisë së Shërbimeve Publike në Komunën e Prizrenit, nga nesër do të fillojë aksionin pranveror të mbledhjes së mbeturinave të vëllimshme nga të gjitha amvisëritë. Aksioni do të realizohet në...
PrizrenKomente: 0 Prizreni shpërndan farë misri për fermerët 14:13 / 19.04.2019 Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka sot së bashku me drejtorin e Drejtorisë për Bujqësi dhe Zhvillim Rural, Egzon Elshani bënë shpërndarjen e farës së misrit, për përfituesit e projektit “Furnizimi me farë misri”.
PrizrenKomente: 0 QMF 1 në Prizren bëhet me Njësi Diabetike 14:47 / 15.04.2019 Në vazhdën e riorganizimit të njësive shëndetësore për të ofruar shërbime më kualitative, tanimë Qendra e Mjekësisë Familjare 1 ka Njësinë e saj Diabetike.
PrizrenKomente: 0 Prizreni vazhdon aktivitetet në kuadër të Javës Ekologjike 14:56 / 12.04.2019 Nxënës të shkollave të ndryshme të Komunës së Prizrenit, në kuadër të Javës Ekologjike, të organizuar nga Drejtoria e Shërbimeve Publike, përkatësisht Sektori i Mjedisit, po vazhdojnë të zhvillojnë aksione për pastrimin e hapësirave përreth...
PrizrenKomente: 0 “Komuna e Prizrenit dështoi në projektet kapitale” 10:59 / 08.04.2019 Raportimi i Ekzekutivit të Prizrenit lidhur me realizimin e buxhetit të vitit 2018 ka ngjallur kritikat e këshilltarëve nga radhët e partive opozitare dhe atyre të koalicionit qeverisës.