FerizajKomente: 0 Svarqa: Aliu ankohet në vend që të flasë për projekte 09:47 / 24.04.2018 Subjektet opozitare dhe shoqëria civile të Ferizajt kanë akuzuar kryetarin e Komunës, Agim Aliu, me arsyetimin se për 100 ditë të qeverisjes së tij nuk ka arritur ta realizojë ndonjë projekt konkret në të mirë të qytetarëve.
FerizajKomente: 0 Kryetari Aliu inspekton punimet në rrugën “Sali Çekaj” 13:24 / 22.04.2018 Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu i shoqëruar edhe nënkryetari i Komunës, Naim Ferati, drejtori i Drejtorisë së Infrastrukturës, Arbër Bytyqi dhe drejtori i Drejtorisë së Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, Arben Halili kanë inspektuar punimet që po bëhen në...
FerizajKomente: 0 Ferizaj, donatorët dhurojnë 60 karroca për personat me nevoja të veçanta 10:24 / 18.04.2018 Komuna e Ferizajt përmes donatorëve ka siguruar 60 karroca manuale për personat me nevoja të veçanta. Kjo falë donatorëve vëllezërit nga Wuppertal Düsseldorf Neuss, si dhe një qytetar, donator nga Belgjika të cilët kanë shprehur gatishmërinë për të ndihmuar...
FerizajKomente: 0 Brenda tre muajsh në Ferizaj, 43 raste të dhunës familjare 10:20 / 18.04.2018 Rastet e dhunës në familje në Komunën e Ferizajt në kohë të fundit kanë shënuar rritje. Gjatë vitit 2017 në këtë komunë janë shënuar 136 raste të dhunës në familje, ndërkaq gjatë kësaj periudhe të vitit 2018 janë shënuar 43...
FerizajKomente: 0 Hetohen 2 mësimdhënës biologjie për shpërdorim detyre 09:47 / 13.04.2018 Drejtoria e Arsimit e Ferizajt ka nisur hetime ndaj dy mësimdhënësve të biologjisë: Muharrem Beqa dhe Mejdi Musliu, për të cilët dyshohej se në koordinim të ngushtë si shenjë hakmarrjeje në gjysmëvjetorin e parë të vitit shkollor kanë mbyllur 31 nota të...
FerizajKomente: 0 Aliu merr mbështetje nga Britania e Madhe për biznesin ferizajas 16:12 / 12.04.2018 Ditë më parë, Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu i shoqëruar edhe nga deputeti i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Elmi Reçica, drejtori i urbanizmit Lulzim Aliu, drejtori i Infrastrukturës, Arbër Bytyqi, si dhe shefi i kabinetit i ministrit të...
FerizajKomente: 0 Kapet drogë në dy shkolla të Ferizajt 10:23 / 11.04.2018 Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona në Ferizaj të cilëve u është gjetur drogë në afërsi të shkollave “Pjetër Bogdani” dhe “Gjon Serreqi”.
FerizajKomente: 0 Konfiskohen afro 350 kg nënprodukte të mishit të prishur (Foto) 14:59 / 10.04.2018 Nisma e Kryetarit të Komunës së Ferizajt, Agim Aliu e zbatuar nga Inspektorati Komunal për rritjen e kontrollit të produkteve me origjinë shtazore dhe produkteve të tjera që ofrohen për konsum në treg në territorin e Komunës së Ferizajt, është shumëfishuar përmes...