Hani i ElezitKomente: 0 Hani i Elezit së shpejti me Zyre punësimi 09:29 / 04.10.2018 Kryetari i komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma, priti në takim pune, drejtorin e Zyrës Rajonale për Punësim Naim Gashi i shoqëruar edhe nga zyrtarët të nivelit Qendror përkatësisht nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale Luan Kastrati dhe Fadil Osmani.
Hani i ElezitKomente: 0 Komunat duhet t'i shfrytëzojnë kapacitetet e diplomacisë ekonomike 13:53 / 12.09.2018 Kryetari i komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma, priti në takim pune Zëvendësministrin e Ministrisë së Punëve të Jashtme, Besnik Hoti i shoqëruar nga Drejtori për Diplomaci Ekonomike, Guner Ureya dhe Zyrtari i lartë në DDE, Blerim Bajramaj.
Hani i ElezitKomente: 0 Hani Elezit zgjidh problemin e menaxhimit të ujit 09:16 / 09.09.2018 Kryetari i Hanit të Elezit, Refki Suma, e ka quajtur të paarsyeshme vonesën e nivelit qendror për dhënien e kompetencave komunës për menaxhim të ujërave.
Hani i ElezitKomente: 0 Klubi i Prodhuesve dhe Komuna me marrëveshje për punësimin e të rinjve 15:00 / 31.08.2018 Klubi i Prodhuesve të Kosovës (KPK) sot nënshkroi “Marrëveshje të Mirëkuptimit” me Komunën e Hanit të Elezit për fillimin e implementimit të “Programit për Trajnimin në Punë”, program ky i cili mbështetet financiarisht nga projekti i USAID, EMPOWER Sektori...
Hani i ElezitKomente: 0 Hani i Elezit përfiton projekt me vlerë 30 mijë euro nga DEMOS-i 16:35 / 16.05.2018 Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma sot ka nënshkruar “Marrëveshje për Bashkëfinancim të Projekteve në Komunën e Hanit të Elezit nga fondi i përbashkët i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal dhe Helvetas Swiss Intercooperation menaxhuar nga...
Hani i ElezitKomente: 0 Komuna e Hanit të Elezit nis procesin e krijimit të Hartave Zonale 15:43 / 07.05.2018 Bazuar nga obligimet që rrjedhin nga Ligji për Planifikim Hapësinor dhe me qëllim të sigurimit të zhvillimit të qëndrueshëm dhe të baraspeshuar të planifikimit hapësinor për tërë territorin e Komunës, shfrytëzimit të përshtatshëm të tokës,...
Hani i ElezitKomente: 0 Për çfarë u protestua në Han të Elezit 09:50 / 02.05.2018 Përpos në Prishtinë, për 1 maj u protestua edhe në Han të Elezit. Ish-punëtorët e kombinatit “Sharr” kërkuan nga institucionet dhe gjykatat që të merren më seriozisht me mënyrën si u shit fabrika, raporton KTV.
Hani i ElezitKomente: 0 Diskutohet çështja e furnizimit me ujë në Hanin e Elezit 15:37 / 26.03.2018 Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma, priti në takim pune anëtarët e Komisionit Këshillues të Konsumatorëve Shfrytëzues të Ujit të Rajonit të Ferizajt, Bexhat Bala nga ARRU, Ilmi Mustafa nga Komuna e Ferizajt dhe Sinisha Birovric nga Komuna e Shtërpcës.