IstogKomente: 0 Istogu diskuton me qytetarët për orarin e punës së bizeseve 14:59 / 11.07.2019 Komuna e Istogut ka mbajtur dëgjim publik me qytetarë për projekt Rregulloren Komunale për Fillimin dhe Mbarimin e Orarit të Punës për Subjektet Afariste në Komunën e Istogut si dhe Projekt Rregulloren për Transparencë dhe Plani i Punës së Veprimit për Transparencë
IstogKomente: 0 Qeverisja e Istogut mes ngecjeve në shumë fusha 11:50 / 10.06.2019 Gjetjet dhe rekomandimet e Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA) gjatë kontrollit të Pasqyrave Financiare Vjetore (PFV) të Komunës së Istogut vitet e kaluara, rezultojnë se nuk kanë qenë fort prioritet i qeverisjes lokale për zbatimin e tyre.
IstogKomente: 0 Komuna e Istogut dhe Caritasi zviceran me marrëveshje bashkëpunimi 15:49 / 30.05.2019 Nënkryetari i komunës së Istogut, Agim Ademaj dhe drejtoresha e Caritasit zviceran në Kosovë, Vera Haag Arbenz, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi për realizimin e projektit “Kthimi i Qëndrueshëm i Personave të Riatdhesuar përmes Riintegrimit Socio-Ekonomik” (SUREP)...
IstogKomente: 0 Istogu shënon Ditën Olimpike 2019 11:31 / 27.05.2019 Komuna e Istogut ka shënuar Ditën Olimpike 2019, ku pjesëmarrës ishin fëmijët e lindur në vitin 2008 vitin e Pavarësisë së Kosovës.
IstogKomente: 0 Komuna e Istogut përfituese e grantit nga Ambasada e Bullgarisë në Kosovë 14:37 / 21.05.2019 Kryetari i komunës së Istogut, Haki Rugova, priti sot në takim zëvendësambasadorin e Bullgarisë në Kosovë, Kiril Yanchev, me të cilin nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi për zbatimin e projektit "Pajisjet me infrastrukturë të brendshme për institucionin e edukimit...
IstogKomente: 0 Istog, stërvitje shkollore për zvogëlimin e rreziqeve nga tërmetet 11:25 / 10.05.2019 Agjencia e Menaxhimit Emergjent (AME) e Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe institucioni përgjegjës i emergjencave i Republikës së Turqisë AFAD, në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit, kanë filluar zbatimin e projektit “Zvogëlimi i rreziqeve nga...
IstogKomente: 0 Në Istog janë raportuar 14 raste për dhunë në familje 14:11 / 25.04.2019 Gjatë këtij viti në Istog janë regjistruar 14 raste të dhunës në familje, ku 13 prej tyre janë proceduar ndërsa një është në procedurë. Kështu u bë e ditur në mbledhjen e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB) të Istogut, ka...
IstogKomente: 0 Komuna e Istogut nderon me mirënjohje veteranët e arsimit 13:56 / 07.03.2019 Komuna e Istogut me një solemnitet rasti të organizuar nga Drejtoria për Arsim ka shënuar 7 Mars Ditën e Mësuesit, për të nderuar gjithë mësimdhënësit për kontributin e tyre të dhënë ndër vite për shkollat shqipe.
IstogKomente: 0 Punëtorët e QKMF në Istog kërkojnë shkarkimin e drejtorit 12:11 / 15.02.2019 Kanë kaluar gati tri javë prejse një pjesë e punëtorëve të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) në Istog ia kanë dorëzuar kryetarit të Komunës dhe Drejtorisë së Shëndetësisë një peticion me kërkesën për shkarkimin e...
IstogKomente: 0 Marrëveshje për bashkëfinancim të projekteve në Istog 15:30 / 14.02.2019 Është nënshkruar sot marrëveshja e bashkëfinancimit në mes të Komunës së Istogut të përfaqësuar nga Nënkryetari i Komunës Agim Ademaj, MAPL-së dhe DEMOS-it, për bashkëfinancim të projekteve në vlerë të 200.000 eurove.
IstogKomente: 0 Arrestohet në Istog një i dyshuar për vrasje 10:33 / 12.12.2018 Dje rreth orës 20:00 policia ka arrestuar një burrë si të dyshuar për vrasje. Arrestimi i të dyshuarit është bërë në fshatin Dubravë të Istogut, njofton policia.