ObilicKomente: 0 Kundërshtohet emërtimi i sheshit në Obiliq 10:59 / 06.11.2018 Emërtimi i sheshit të Obiliqit me emrin e ish-kryesuesit të Kuvendit, Adem Preniqi, nuk është pritur mirë nga të gjitha partitë e kësaj komune dhe as nga veteranët e UÇK-së.
ObilicKomente: 0 Nga viti 2019 Ligji për Obiliqin do të implementohet në tërësi 15:09 / 28.08.2018 Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Fatmir Matoshi sot ka pritur në takim kryetarin e komunës së Obiliqit Xhafer Gashi, me të cilin kanë nënshkruar një memorandum bashkëpunimi për realizimin e një projekti në fushën e mjedisit.
ObilicKomente: 0 Bordi i KEK-ut shqyrton rritjen e pagave për 100 euro 09:36 / 01.02.2018 Bordi i drejtorëve të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK) do ta shqyrtojë vendimin për rritje prej 100 euro të pagave të punëtorëve të kësaj ndërmarrjeje, premtim ky elektoral i kryeministrit, Ramush Haradinaj, shkruan sot “Koha Ditore”.
ObilicKomente: 0 Zyra e ofiqarisë prej tetë vjetësh jofunksionale 12:25 / 19.01.2018 Objekti i Zyrës së vendit në fshatin Mazgit i Poshtëm i Obiliqit pothuajse është shkatërruar pa ofruar asnjë ditë shërbimet e ofiqarisë për banorët e këtushëm. Aty janë vjedhur dyer e dritare, ndërsa edhe muret e kulmi janë dëmtuar shumë.
ObilicKomente: 0 Burim Gërguri zgjedhet kryesues i Kuvendit komunal të Obiliqit 14:03 / 27.12.2017 Në mbledhjen e jashtëzakonshme të Kuvendit të Komunës së Obiliqit, këshilltari nga radhët e AAK-së, Burim Gërguri, është zgjedhur në raundin e parë të votimit, më shumicën e votave të këshilltarëve të pranishëm e që ishin 21 sish,...
ObilicKomente: 0 Fshati Lajthishtë i Obiliqit bëhet me shkollë të re 17:08 / 11.12.2017 Në fshatin Lajthishtë të Komunës së Obiliqit është përuruar objekti i shkollës fillore të mesme të ulët “Fazli Graiqevci”. Ndërtimi i shkollës është financuar nga komuna kurse inventari shkollorë është siguruar nga ministria e Arsimit,...