Foto Lajm

Shtupeq - Rugovë (Foto: Hiking Njeri)

Intervista

Salihu: Procesi i përmbushjes së obligimeve nga komunat për MSA, ende në fazën teorike 14:22 / 29.10.2018 Obligimet që kanë komunat në përmbushjen e Marrëveshjes për Stabilizim Asociim (MSA) ende janë në fazën teorike. Komunat kanë 146 veprime për t’i përmbushur nga MSA. Gjendja në terren tregon se disa hapa janë bërë nga komunat për ta përmbushur MSA, megjithëse do të fazën e vështirësive dhe se ngecjet do të jenë të mëdha. Kështu ka thënë në një intervistë për Ekonomia-ks.com, hulumtuesi i lartë në Institutin GAP, Bekim Salihu.