Komente: 0 Thumana, qytezë turistike si Puka dhe Belshi 11:25 / 04.03.2020 Kryeministri Edi Rama në një bashkëbisedim me banorët e Thumanës për projektet e rindërtimit u shpreh se falë rindërtimit të banesave të reja Thumana do të zhvillohet si një qytezë turistike në shembullin e Pukës dhe Belshit.
Komente: 0 Sipas BB-së, Elbasani e Kukësi ndër qytetet më të varfra në Ballkan 11:33 / 02.09.2019 Një vlerësim i Bankës Botërore për zhvillimin e rajoneve në Ballkanin Perëndimor dhe në Kroaci gjeti se Elbasani dhe Kukësi janë në mesin e rajoneve më të varfra në Ballkan. Këto prefektura janë më të varfrat në Shqipëri, por gjithashtu janë...
Komente: 0 Durrësi bëhet me anije turistike 16:13 / 27.06.2019 Ka nisur të mërkurën lundrimi i anijes së parë turistike në Durrës, duke shtuar kapacitetet për turistët që vizitojnë Shqipërinë.
Komente: 0 By-passi Fierit hapet më 27 qershor 16:29 / 24.06.2019 Hapja e një prej korsive të by-pasit të Fierit, shmang trafikun që krijohet gjatë sezonit turistik dhe shkurton kohës që duhet për të lidhur kryeqytetin me jugun e vendit.
Komente: 0 "Berati pikë e rëndësishme turistike për Ballkanin" 15:04 / 19.06.2019 Në qarkun e Beratit u zhvillua sot mbledhja e radhës e Task Forcës së turizmit. I pranishëm në këtë takimi ishte dhe ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi i cili diskutoi për problematikat e evidentuara gjatë vitit turistik 2018 dhe investimet e ardhshme të qeverisë për...
Komente: 0 Prezantohet projekti i Piramidës së Tiranës 11:14 / 25.04.2019 Nga një relike e së shkuarës që mbart shumë nostalgji, Piramida e Tiranës do ti kthehet kryeqytetit si një tjetër xhevahir i çmuar dhe qendra më e madhe inovacionit dhe zhvillimit të inteligjencës artificial.