Komente: 0 Rruga dytësore që favorizon sezonin turistik në Velipojë 15:30 / 24.04.2018 Mbi 50% e punimeve kanë mbaruar në infrastrukturën e re rrugore që lidh Shkodën me Velipojën turistike, ndërsa kompanitë e kontraktuara po intensifikojnë punimet në rehabilitimin e plotë të segmentit Harku i Bërdicës – Baks, duke lehtësuar qarkullimin e automjeteve me...
Komente: 0 Aksioni për pastrimin e territorit, çliron nga plehrat Kepin e Rodonit 10:40 / 24.04.2018 Aksioni “Të pastrojmë tokën që duam”, i organizuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, përfshiu vendin për rreth 7 ditë me radhë për pastrimin e zonave bregdetare, shtretërit e lumenjve, si dhe në zona ku janë depozituar ndër vite mbetjet urbane.
Komente: 0 Tirana kantier ndërtimi, investime në infrastrukturë 10:36 / 24.04.2018 Vera që vjen do ta gjejë Tiranën në një kantier të vërtetë të punëve infrastrukturore. Bashkia e Tiranës do të nisë një sërë investimesh të rëndësishme që kanë të bëjnë kryesisht me transportin dhe sistemimin e disa prej hyrjeve...
Komente: 0 Pastrohen mbetjet e hedhura në lumin e Tiranës 15:30 / 23.04.2018 Bashkia e Tiranës ka ndërhyrë me një aksion të gjerë për pastrimin përgjatë rrjedhës së lumit të Tiranës nga “Ura Babrroit ” deri te “Ura Institutit”.
Komente: 0 Zona e Mozaikut të Tiranës merr pamje të re (Foto) 11:17 / 19.04.2018 Një lulishte më shumë iu shtua Tiranës në Njësinë nr.7, por jo e fundit. Favorizuar edhe nga moti i qëndrueshëm, Bashkia e Tiranës ka rehabilituar hapësirën brenda bllokut të banimit në zonën e Mozaikut të Tiranës.
Komente: 0 Bashkia e Gjirokastrës pastron kanalet ujitëse, mbështet fermerët 14:53 / 18.04.2018 Administrata në Bashkinë e Gjirokastrës është angazhuar në një aksion të përgjithshëm në pastrimin e ambienteve publike si dhe të kanaleve kullues në ekonomitë bujqësore, në mirëmbajtjen e tyre në prag të fillimit të sezonit të vaditjes së...
Komente: 0 Ndryshimet për maturantët e vitit 2019 11:22 / 18.04.2018 Në vitin 2019 maturantët do të zhvillojnë vetëm 1 provim me zgjedhje, jo më 2, siç ka ndodhur që nga viti 2006, kur në sistemin e mesëm arsimor u aplikua për herë të parë testimi përmes parimit meritë-preferencë.